Hjemmesider

En god velfungerende hjemmeside er din virksomheds ansigt udadtil.

Der findes et væld af løsninger, når du skal investere i en ny hjemmeside, men ofte ligger en stor del af arbejdet med hjemmesidens indhold og organisering hos dig selv. Det kræver både stor indsigt og rigtig meget arbejde fra din side, at nå den rigtige løsning.

Hjemmesider2Hos Uplevel er det anderledes. Vi tager hånd om hele processen og sikrer, at hjemmesiden passer til virksomheden og ikke omvendt.

Et typisk forløb starter med en workshop, hvor vi kortlægger virksomhedens værdier, brand identity og strategi.

På baggrund af den indsigt vi får fra workshoppen skaber vi hjemmesiden i et design, der passer til netop din virksomhed. I processen indgår vores dygtige designere og grafikere, så din hjemmesiden får et unikt udtryk og vores tekstforfattere sikrer, at hjemmesiden skrives i en ‘tone of voice’, der matcher virksomheden.

Designet er altid responsivt, hvilket også gør hjemmesiden brugervenlig på smartphone og tablet.

En hjemmeside har først rigtig værdi, hvis dine kunder kan finde dig på nettet. Derfor er det vigtigt, at tænke søgeord og struktur (SEO) i opbygningen af hjemmesiden, så du sikres så god en placering som muligt i Googles resultatvisninger.

Afslutningsvis giver vi dig en grundig instruktion i hvordan du selv kan redigere i indholdet på siden, men vi er aldrig længere væk end et telefonopkald, hvis du har spørgsmål eller skal have rettet noget på hjemmesiden.

Få en uforpligtende snak om jeres nye hjemmeside. Kontakt os på info@uplevel.dk eller ring 7220 6603.

Design & Print

Står du og mangler et nyt logo? Eller skal du bruge en salgsbrochure, en informationsfolder eller et roll-up banner til du skal på messe næste gang? Så kan vi hjælpe dig.

Et godt logo skaber genkendelse og er samtidig udtryk for din virksomheds identitet. Derfor er det vigtigt, at få kortlagt virksomhedens grundlæggende værdier og omsat dem til det rigtige typografiske udtryk baseret på de rigtige farver, former grafik og symboler. Vores dygtige grafikere er din garanti for, at dit nye logo understøtte virksomhedens visioner med det helt rigtige design.

FoldereVi kan også hjælpe dig med at nå ud til din målgruppe i form af annoncer, salgsbrochurer og foldere eller bannere og roll-ups. Vi klarer det hele – lige fra tekster og billeder til opsætning og design.

Kontakt os på info@uplevel.dk eller ring 7220 6603 for en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig.

Direct Marketing

Hos Uplevel kan vi hjælpe dig og din virksomhed med at finde de rigtige kunder til den kampagne du ønsker at gennemføre. Vi sikrer en effektiv proces omkring udvælgelsen af de relevante kundeemner, udarbejder kampagnemateriale og måler effekten af kampagnen, så du har det fulde overblik over resultatet af din investering.

Direct marketing (DM) er en uopfordret personlig henvendelse til egne eller nye kunder.

Fordelen ved DM er, at du målretter virksomhedens kommunikation til den enkelte, uanset om du kontakter kunden per brev, e-mail eller telefon.

Dermed er DM en meget omkostningseffektiv form for markedsføring, fordi kunden rammes mere præcist end ved andre former for markedsføring.

Er du på jagt efter nye kunder, kan vi også hjælpe dig med at købe dig til potentielle kundeemner.

Kontakt os på info@uplevel.dk eller ring 7220 6603 for en uforpligtende snak om hvordan du får skabt den rigtige DM-kampagne.

Content Marketing

I dagens mediebillede kan det hurtigt blive meget dyrt, hvis man skal fange kundens opmærksomhed via traditionelle annoncer og kampagner, men der findes et alternativ.

Man kan gøre sig fortjent til synlighed i stedet for at købe sig til det. Med andre ord: Få opmærksomhed gennem interessant indhold.

Licitationen

Artikel i Licitationen for Dansk Mobil Beton

Content Marketing handler om at skabe indhold, der er så interessant eller brugbart, at kunderne selv opsøger det.

Hos Uplevel har vi bred erfaring i at hjælpe vores kunder med at skabe ‘content’ på f.eks. hjemmesider, sociale medier eller div. brancheportaler.

Vi rådgiver dig gerne omkring at skabe den rigtige content-strategi, så du i størst muligt omfang når ud til de rigtige kundeemner.

Hvis du vil vide mere, er du er altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe mere værdi i din virksomhed.