Mark O. Madsen på besøg hos Uplevel

Der var fint besøg hos Uplevel, da Network Zealand valgte at holde sit netværksmøde hos Uplevel i Ringsted 13. oktober 2016.

Danmarks eneste professionelle bryder og sølvvinder ved årets OL i Rio, Mark O. Madsen havde nemlig valgt at kikke forbi for at fortælle medlemmerne af Network Zealand om kampen for at nå sine mål, der indtil videre kulminerede med dette års flotte præstation i Rio

Hos Uplevel har vi været vi været medlem af Network Zealand siden foreningen blev stiftet i januar 2015 og vi var glade for at kunne lægge lokaler til arrangementet, så både medlemmer og inviterede gæster kunne få lejlighed til at høre mere om virksomheden og hvad vi går og hjælper vores kunder med.

Mark O. Madsen fortalte om OL i Rio

Efter det indledende oplæg om Uplevel var det Mark O. Madsens tur til at fortælle om at være Danmarks eneste professionelle bryder og hvordan målrettet træning og en ekstrem disciplin har sikret ham en plads i verdenseliten indenfor brydningen. Marks oplæg var desuden krydret med en masse sjove anekdoter og historier fra sportsverdenen og selvfølgelig ikke mindst de olympiske lege, som Mark i øvrigt har deltaget i hele 3 gange.

Blandt medlemmerne og de inviterede gæster var spørgelysten stor og der var enighed om, at der nok på flere områder kan drages paralleller mellem det at kæmpe for at nå resultater i sportsverdenen og drive sin egen virksomhed.

Mark havde taget sin sølvmedalje med og der var således mulighed for at prøvet at få en vaskeægte OL-medalje om halsen. Noget der for de fleste deltageres vedkommende nok kun sker denne ene gang…