Forældretilfredshedsmåling

Uplevel gennemfører forældretilfredshedsmåling for Roskilde Private Realskole.

Roskilde Private Realskole (RPR) har sine rødder helt tilbage til 1874 og ligger i hjertet af Roskilde kun et stenkast fra Domkirken.

På RPR har man en vision om at være områdets bedste skole, der giver eleverne det optimale udgangspunkt for at komme videre i uddannelsessystemet som ansvarlige, innovative og livsduelige unge med et solidt fagligt overskud.

Som et led i arbejdet med kvalitetssikringen og den strategiske udvikling af skolen, besluttede bestyrelsen at gennemføre en omfattende forældretilfredshedsundersøgelse og dertil valgte man at samarbejde med Uplevel.

Forældrenes mening er vigtig

Forberedelsen af tilfredshedsmålingen er nu i fuld gang og i undersøgelsen kan forældrene bidrage ved at give deres mening til kende. Deres svar vil blive brugt af både ledelse og lærere til at udvikle og forbedre skoletilbuddet for eleverne.

Læs mere om Roskilde Private Realskole her.